deel deze blog

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Bescheiden Tanthof

Op zondagmorgen om 10.00 uur is de wijk Tanthof nog in volledige rust. Met 51 deelnemers zijn we weer gewapend met onze grijphandjes onderweg. Wat verrasend veel groen in de wijk van dit deel van Delft. We zijn bij elkaar gekomen bij de sportlocatie “De Border” waar we om 10.00 uur weer werden verwelkomd door het herkenbare duo Angelique en Mira.

Wij liepen langs de kinderboerderij de wijk in en hebben de wijk eens op een andere wijze leren kennen. Leuke doorgangen en ruime woonerven. Af en toe een mevrouw die haar hondje uitlaat of de buurman die al vroeg zijn auto wast.

Korte gesprekjes en opvallend weinig zwerfvuil;120 kilo werd er in de 2 uur die we actief bezig geweest zijn, opgehaald. Het leukste deel was natuurlijk het inleveren van de vuilniszak en onze “oude bekenden” weer tegenkomen.

Fotograaf “Gerard” die de mooiste foto’s voor de website maakt. Jan de broer van Netty en ga zo maar door. Een gesponsord waterijsje bij de kinderboerderij was de beloning….en natuurlijk een opgeruimd Tanthof! Op naar de volgende Clean-up! Zondag 28 juli van 10:00 tot 12:00 uur is de Voordijkshoorn aan de beurt. 

Ben jij erbij? Meld je aan!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Misschien vind je deze blogs ook leuk

Cleanups

Het hele jaar door worden er cleanups georganiseerd. Er zijn diverse wijk- en parkcleanups en natuurlijk de jaarlijkse Canalcleanup (inmiddels een begrip in Delft). Voor alle cleanups kun je als ondernemer je aanmelden als sponsor, maar je kunt je uiteraard ook aanmelden als vrijwilliger. Maar wil jij een stapje verder? Wordt dan ambassadeur van jouw eigen wijk! Bekijk alle mogelijkheden op de site of neem contact op.