Park Cleanup Delftse Hout

Met maar liefst 400 hectare groen is de Delftse Hout de plek waar je wandelt, sport, fietst, zwemt en bootje vaart. Waar je geitjes aait met de (klein-) kinderen en picknickt met je liefste. Maar… op zomerse dagen is de Delftse Hout net een festivalterrein. De mensen van Werkse! maken hier dagelijks schoon. Eén keer per jaar ondersteunen wij hen met heul veul vrijwilligers 🙂

We starten al om 8:00 uur omdat Werkse! met de Gemeente Delft heeft afgesproken dat het park om 10:00 uur schoon is opgeleverd. Help je mee om dit unieke stuk groen schoon te houden? Start- en eindpunt is de windsurfvereniging W.S.D. Plané, maar je mag ook op een ander punt starten, dat geef je aan in het formulier.

Ik doe mee!

  • 30 juni 2024
  • Delftse Hout
  • 08:00 – 10:00 uur
Lees privacyverklaring

Handschoenen, grijphandjes en afvalverwerking

Wist je dat je bij de Papaver gratis je eigen grijpertje of schepnetje kan regelen? Lukt dat niet, dan kunnen wij met hulp van onze sponsoren zorgen voor:

  • Handschoenen
  • Grijphandjes
  • Schepnetjes
  • Vuilniszakken
  • Container

Stichting Stunt brengt het verzamelde afval naar het eindpunt. Werkse! zorgt dat alle afval netjes wordt verwerkt.

Handschoenen Cleanup Delftse Hout
Café du Midi

Lever je muntje in voor iets lekkers

Iedereen die mee heeft gedaan krijgt na afloop een muntje. De muntjes worden door stichting Stunt gemaakt van gerecycled plastic. Je kan ze bij de sponsoren inruilen voor iets lekkers, ze zijn geldig tot een week na de Park Cleanup.

Misschien win jij in de sponsorenloterij!

Alle deelnemers aan de Park Cleanup maken kans op mooie prijzen. De winnaars maken we bekend op onze Facebookpagina en je krijgt natuurlijk een persoonlijk berichtje.

Een cadeaubon van Knus? Lunch voor twee bij Du Midi? Wat je precies kan winnen in 2024 laten we zo gauw mogelijk weten!

Regel gratis je eigen grijper

Meld je aan als Supporter van Schoon via duurzaamheidscentrum De Papaver, dan mag je bij hen GRATIS een grijper of schepnet en een afvalzakhouder ophalen.

Een schoon Nederland, 100% vrij van zwerfafval, daar zet de landelijke organisatie NLSchoon zich voor in. Een Supporter van Schoon is iemand die zich stoort aan zwerfafval, die iets goeds wil doen voor het milieu, de natuur en de stad en verschil wil maken.

En haal je gratis grijper op


Met dank aan onze sponsoren

Verslagen van eerdere Park Cleanups