Steun ons!

Onze stichting is een burgerinitiatief van 2 Delftse ondernemers, die op een leuke & leerzame manier het zwerfafval willen opruimen/reduceren. We doen dit doormiddel van het organiseren van Cleanups. Het organiseren van Workshops en andere activiteiten en doormiddel van voorlichting op onder andere scholen en in buurtcentra.

MAAR we kunnen dit niet alleen, we zijn afhankelijk van de inzet enthousiaste vrijwilligers, sponsoren, gemeente en donaties. 
Draag jij onze stichting ook een warm hart toe? Bekijk dan hieronder hoe jij ons kunt steunen. “Go green, before the green goes!”

Word Ambassadeur

Steun jouw wijk

Iedereen wil toch een schone leefomgeving voor mens en dier? Zeker als het om jouw eigen leefomgeving gaat. Bij Stichting Cleanupall geloven wij dat je samen sterk staat en dat een schonere wereld bij jezelf begint! Daarom zoeken wij ambassadeurs die in hun eigen wijk het voortouw willen nemen bij het opzetten en uitvoeren van cleanups. Door en voor de wijk! Heb jij een groen hart en ben jij positief ingesteld, wordt dan ambassadeur van jouw wijk!

Word Vrijwilliger

Bij één of meerdere cleanups

Het hele jaar door worden er cleanups georganiseerd. Er zijn diverse wijk- en parkcleanups en natuurlijk de jaarlijkse Canalcleanup (inmiddels een begrip in Delft). Voor alle cleanups kun je jezelf aanmelden als vrijwilliger. Samen met andere enthousiaste mensen steek je de handen uit de mouwen en draag je bij aan een schonere leefomgeving voor mens en dier. “Go green, before the green goes”

Word Sponsor

Eenmalig of doorlopend

Onze sponsoren helpen mee met het mogelijk maken van de wijkcleanups. Wij zijn trots en dankbaar voor alle fantastische ondernemers die onze stichting een warm hart toedragen. Wil jij ook een positieve bijdragen leveren aan één van onze evenementen, wordt dan ook sponsor. Onze stichting staat open voor allerlei vormen van sponsorschap, neem contact op voor de mogelijkheden. 

Word donateur

Alle beetjes helpen

Onze stichting heeft geen winstoogmerk en is volledig afhankelijk van sponsering, subsidie en donaties. Met jouw donatie kunnen wij ons werk nog beter doen en help je ons om onze missie voort te zetten en zeggen. “Go Green, before the green goes!”

Ons rekeningnummer:
NL 62 RABO 0364897031
t.n.v. Stichting CleanupAll

Blog

Lees het laatste nieuws op de Cleanup All blog

"be part of the solution, not the pollution"