Duurzaam Bedrijfsuitje

Verminder in de stad van Vermeer

Natuurlijk kan je weer gaan bowlen, bierfietsen of barbecuen. Maar samen iets goeds doen geeft je team pas écht een boost. Mensen zijn het meest gelukkig als ze iets kunnen betekenen. En dat kan! Ga mee suppen door de grachten van onze prachtige historische stad en verminder tegelijk de hoeveelheid ronddrijvend zwerfafval.

Versterk de teamspirit, de betrokkenheid, het bedrijfsimago en het werkplezier met een duurzaam teamuitje. En steun tegelijkertijd onze stichting in onze strijd tegen zwerfafval. Doen?

Go green before the green goes!

Teamuitje Netwerk Waterketen Delfland (NAD)
Teamuitje met Netwerk Waterketen Delfland (NAD)

Teamuitje met stichting Cleanup All

We verzamelen aan de gracht ter hoogte van het Doelenplein. Nadat iedereen zich heeft omgekleed, geven Mira en Angelique een korte, maar net zo enthousiaste als inspirerende uitleg over het werk en het doel van de stichting Cleanup All.

Daarna hebben we 2 uur de tijd om de grachten op te schonen voor de nestjes van watervogels, de bloeiende waterlelies en de fluisterbootjes.

Wij zorgen voor:

  • Supboards
  • Schepnetjes
  • Grijpertjes
  • Hesjes
  • Vuilniszakken
  • Afvoer van het opgehaalde zwerfafval

Neem vooral droge kleding en een handdoek mee 🙂

Teamwork makes the dream work

Ja, ik wil een duurzaam teamuitje

  • Duur: 2,5 uur
  • Max 10 personen
  • Start- en eindpunt Doelenplein Delft

40,- p.p.

Inclusief btw.

Zodra we je aanvraag hebben ontvangen, nemen we contact met je op om je duurzame bedrijfsuitje te plannen.

Niet lullen maar poetsen

Stichting Cleanup All organiseert sinds 2019 zwerfafval opruimacties voor de grachten, wijken en parken van Delft. Oprichters Mira en Angelique staan voor bewustwording en vooral ook voor ‘niet lullen maar poetsen’. Naast de cleanups werken ze aan een boekje en lespakket voor kleuterklassen en organiseren ze op verzoek teamuitjes. Mira geeft binnenkort ook workshops ‘creatief met afval’ en bij Angelique kan je terecht voor een rondleiding in de Upcycle Werkplaats bij stichting Stunt, waar in verschillende werkplaatsen de meest fantastische dingen worden gemaakt van afvalmateriaal.

De stichting maakt geen winst en we kunnen niet zonder de hulp van vele betrokken vrijwilligers, donateurs en sponsoren. Doe je mee?

Mira & Angelique Stichting Cleanup All

Duurzame relatiegeschenken en promotiemateriaal

De Upcycle Campus van stichting Stunt (waar Angelique werkt) maakt tassen van oude spijkerbroeken, fruitschalen van oude LP’s en tegels van omgevormd plastic. En notitieboekjes, bureaulampen, riemen, armbanden, sleutelhangers. Met of zonder je eigen logo. De mogelijkheden zijn eindeloos en volledig circulair.

Ook van afval- en restmaterialen uit je eigen bedrijf kan je weer nieuwe producten laten maken. Draag bij aan een betere wereld, steun lokaal, duurzaam en sociaal ondernemen én verras je klanten, medewerkers of relaties met iets origineels!