Met 73 vrijwilligers op pad

Hof van Delft Cleanup

Ze kwamen van heinde en verre naar………” Heinde en Ver” .

Een schitterdende horeca lokatie verstopt in het noord-oostelijke deel van de wijk ” Hof van Delft.

De weergoden waren ons zeer gunstig gezind en in de groene wijk hebben we weer lekker opgeruimd. 202 kilo zwerfafval is op een veilige en gezellige wijze verzameld. Steeds meer bekenden van vorige cleanups hadden zich aangemeld.

Doordat het groen behoorlijk was uitgelopen moesten we goed zoeken naar het zwerfafval onder de struiken. De “verstopte”  mondkapjes, blikjes en inmiddels voor ons herkenbaar ander afval verdwenen in de ” supporter van Schoon’ zakken. Daar paste niet de aangetroffen leenscooter in! Die werd direct door het bedrijf opgehaald.

Na afloop werden we getrakteerd op appeltje gesponsord door de AH en een lekkere kop koffie in onszelf meegebrachte cleanupAll beker. Wybe van “Delft voor elkaar” zorgde voor de drankjes en natuurlijk een lekkere koffie. Gerard heeft alles weer op de gevoelige plaat vastgelegd en Bram was er ook weer mijn z’n drone! Kortom, weer een geslaagde actie die weer voor veel gezelligheid en een schonere wijk zorgde, Mira en Angelique bedankt!!
Volgende Cleanup is in het Tanthof op 27 juni!

Aanmelden kan hier!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Misschien vind je deze blogs ook leuk

Cleanups

Het hele jaar door worden er cleanups georganiseerd. Er zijn diverse wijk- en parkcleanups en natuurlijk de jaarlijkse Canalcleanup (inmiddels een begrip in Delft). Voor alle cleanups kun je als ondernemer je aanmelden als sponsor, maar je kunt je uiteraard ook aanmelden als vrijwilliger. Maar wil jij een stapje verder? Wordt dan ambassadeur van jouw eigen wijk! Bekijk alle mogelijkheden op de site of neem contact op.