deel deze blog

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Tweede editie Parkcleanup succes!

Parkcleanup

Een zeer geslaagde Parkcleanup in Delftse Hout op zondag 17 juli van 8:00 tot 10:00 uur.

Voor de drukte weer zou beginnen hebben de vrijwilligers van CleanupAll de medewerkers van Werkse ondersteunt met het opruimen van al het welvaartsafval wat tijdens de recreatie in ons mooie park achter blijft.

Ook de wethouder Frank van Vliet en de directeur van Werkse! Cor van der Wel waren aanwezig om het belang van de cleanups te ondersteunen.

Cafe du Midi verlootte 4 lunches voor 2 personen, de Schaapskooi een pakket aan lekkere biertjes, Quala Vouchers een city trip voucher en het Rieten dak een drankje naar keuze voor iedere deelnemer. 
Al met al weer een enorm succes. Draag jij ook je steentje bij?? Denk eens aan herbruikbaar materiaal ipv alles weg te gooien…


Volgende cleanup is op zondag 4 september van 10:00 tot 12:00 uur in de wijk Vrijeban.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Misschien vind je deze blogs ook leuk

Cleanups

Het hele jaar door worden er cleanups georganiseerd. Er zijn diverse wijk- en parkcleanups en natuurlijk de jaarlijkse Canalcleanup (inmiddels een begrip in Delft). Voor alle cleanups kun je als ondernemer je aanmelden als sponsor, maar je kunt je uiteraard ook aanmelden als vrijwilliger. Maar wil jij een stapje verder? Wordt dan ambassadeur van jouw eigen wijk! Bekijk alle mogelijkheden op de site of neem contact op.