deel deze blog

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

167 kilogram zwerfafval en veel tevreden wijkbewoners

Vanmorgen waren we te gast in de wijk Voordijkshoorn. Ook een groene wijk die nu goed wordt aangepakt door de gemeenten woningbouwverenigingen.  Verzorgde plantsoenen en de woningen helemaal in de renovatie. En inderdaad renoveren geeft ook wat rotzooi dat gaat zwerven. Het verpakkingsmateriaal en ander weggewaaid spul hebben we mooi kunnen meenemen.

Onder het genot van een ijsje van Verhage en een appel van de plus was het gezellig napraten op het Van Foreestplein. Wat het nog leuker maakt voor de deelnemers is de kans om een stadsbelevenis te winnen. Het bedrijf QULA Citytrail heeft een groot aantal giftcards ter beschikking gesteld die wij verloten onder de deelnemers. Dick Hoogeboom heel erg bedankt voor deze beloning!

De opbrengst van zondag was weer overweldigend, 167 kilogram zwerfafval en veel tevreden wijkbewoners. Dit had niet mogelijk geweest zonder de inzet van onze captains, Delftse Jutters en andere trouwe deelnemers! Bedankt voor de inzet en tot de volgende cleanup.

De volgende cleanup is de wijk Voorhof. Deze combineren we met de actie tegelwippen. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Misschien vind je deze blogs ook leuk

Cleanups

Het hele jaar door worden er cleanups georganiseerd. Er zijn diverse wijk- en parkcleanups en natuurlijk de jaarlijkse Canalcleanup (inmiddels een begrip in Delft). Voor alle cleanups kun je als ondernemer je aanmelden als sponsor, maar je kunt je uiteraard ook aanmelden als vrijwilliger. Maar wil jij een stapje verder? Wordt dan ambassadeur van jouw eigen wijk! Bekijk alle mogelijkheden op de site of neem contact op.