Wijkcleanup Voorhof

dagen
uren
minuten
seconden
Voorhof cleanup

Voorhof

Je kunt starten vanaf je eigen huis, een eigen gekozen locatie of 1 van onze verzamelplekken.

Startplekken (grijphandjes beschikbaar):
Bahar Food (Papsouwselaan 208)
Stichting Stunt (Vulcanisweg 307)
Speeltuin Lodewijk van Deysselhof (Lodewijk van Deysselhof 165)

Aanmelden als vrijwilliger

NK tegelwippen

We combineren onze cleanup met het NK Tegelwippen. 
Dit is dé wedstrijd waarin heel Nederland tegels verruilt voor groen. De gemeente die de meeste tegels wipt, wint! Net als vorig jaar kun je weer meedoen met de wijkacties ‘Tegel eruit, plant erin’. Toen zijn er zo’n 5000 tegels vervangen door ruim 500 m2 groen

Blog

Lees het laatste nieuws uit Voorhof

Steun jouw wijk!

Ambassadeur // Voorhof

Iedereen wil toch een schone leefomgeving voor mens en dier? Zeker als het om jouw eigen leefomgeving gaat. Bij Stichting Cleanupall geloven wij dat je samen sterk staat en dat een schonere wereld bij jezelf begint! Daarom zoeken wij ambassadeurs die in hun eigen wijk het voortouw willen nemen bij het opzetten en uitvoeren van cleanups. Door en voor de wijk! Heb jij een groen hart en ben jij positief ingesteld, wordt dan ambassadeur van jouw wijk!

Sponsoren wijkcleanup Voorhof

Onze sponsoren helpen mee met het mogelijk maken van de wijkcleanups. Wij zijn trots en dankbaar voor alle fantastische ondernemers uit Delft en daarbuiten die onze stichting een warm hart toedragen. Wil jij ook een positieve bijdragen leveren aan één van onze evenementen, wordt dan ook sponsor. Onze stichting staat open voor allerlei vormen van sponsorschap, neem contact op voor de mogelijkheden. 

Handschoenen

Container en afvalverwerking

Grijphandjes, schepnetjes en vuilniszakken

Financiële bijdrage

Koffie HUB

Verplaatsen afval

Fruit

Krentenbollen

Wijk Cleanups Delft

Help mee in je eigen wijk! Regelmatig worden er in diverse Delftse wijken Cleanups georganiseerd door Stichting Cleanup All. Steek jij ook je handen uit de mouwen tijdens één van onze evenementen? Meld je dan aan als vrijwilliger. Wil jij wat extra doen? Wij zoeken wijk ambassadeurs! Staat jouw wijk er niet tussen, wil je ook ambassadeur worden, of heb je een andere suggestie? Neem dan contact met ons op.