Buitenhof editie 2

Zondagmorgen verzamelden we op de drie vooraf gepubliceerde uitgangslocaties in het Buitenhof.
De Delftse jutters Peter en Netty namen ook een uitgiftepost voor hun rekening! In totaal 48 vrijwilligers maakten zich weer verdienstelijk in deze mooie wijk.

Vooral de Griegstraat, Duke Ellingtonstraat en omgeving kreeg veel aandacht. Dit was ook wel nodig, rondzwervend vuil (nog veel mondkapjes) werden met behulp van de wind in verschillende hoeken en gaten van de flats geblazen.

Dit was dan wel weer makkelijk opruimen. We worden steeds meer herkenbaar. Je ziet ons met onze gekleurde jasjes in de wijk. Inmiddels 14! captains die zorgdragen voor een prettig en efficiënt verloop van de actie.
Na hard werken is het goed om ook verwend te worden, een Luciano ijsje en een patatje bij Bram Ladage is natuurlijk fantastisch. Iets wat iedere deelnemer ook kreeg was een hartelijk welkom bij de Moskee met een vers stukje Baklava. Uiteraard was Wybe van Delft voor elkaar weer aanwezig met zijn trouwe coffee Hup


Kortom na 262 kilo zwerfafval in de containers, door Remondis belangeloos ter beschikking gesteld, gedeponeerd te hebben, sloten wij ook deze cleanup weer af. Het is ook leuk om de chauffeur van Stunt, Seido, die elke cleanup de zakken verzameld, later op de zondag te bellen om te vertellen dat hij de winnaar van de loterij was geworden.

Voor 2 personen pannenkoeken naar keuze eten bij “Klein Seinpost“. Ook Kopie koffie sponsorde 2 x koffie met kaneelbroodjes voor de winnaar 🙂


Weet je iemand of ben je zelf ondernemer in Delft en wil je ook sponsoren?, neem dan svp contact op met info@cleanupall.nl. Samen maken we het leuker en schoner! Volgende Cleanup 3 April in Hof van Delft. Meld je aan!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Misschien vind je deze blogs ook leuk

Cleanups

Het hele jaar door worden er cleanups georganiseerd. Er zijn diverse wijk- en parkcleanups en natuurlijk de jaarlijkse Canalcleanup (inmiddels een begrip in Delft). Voor alle cleanups kun je als ondernemer je aanmelden als sponsor, maar je kunt je uiteraard ook aanmelden als vrijwilliger. Maar wil jij een stapje verder? Wordt dan ambassadeur van jouw eigen wijk! Bekijk alle mogelijkheden op de site of neem contact op.