Lesmateriaal voor scholen dankzij donatie Prime Vision

Prime Vision doneert € 4.270,-

En dan krijg je op een dag een mailtje met de vraag of je langs wilt komen op een kantoor aan de Olof Palmestraat. Het mailtje komt van Prime Vision en ze willen ons graag een donatie overhandigen. Ja, natuurlijk willen we dat!

Als kinderen die naar Sinterklaasavond toeleven hebben we een paar dagen verwachtingsvol rondgelopen: wie is Prime Vision, wat gaat er gebeuren? Zondag eerst nog de Cleanup van de Delftse Hout, maandagochtend ons kersverse prentenboek ophalen en maandagmiddag de grote verrassing: een donatie van maar liefst € 4.270,- ! Wat een dag!

Prime Vision haalt € 4.270,- op met verloten van relatiegeschenken

Ieder jaar organiseren ze bij Prime Vision een veiling en een loterij voor medewerkers. Daarbij veilen ze relatiegeschenken die ze bijvoorbeeld rond de feestdagen krijgen. En omdat de opbrengst naar een goed doel gaat, kan een reep chocola zomaar voor 100 euro worden geveild. Maar je kan ook voor 1 euro meedoen aan de loterij, iedereen in het bedrijf kan dus meedoen.

We zijn super dankbaar dat de geweldige opbrengst dit jaar naar onze stichting gaat! We gaan het gebruiken om ons prentenboekje, de Blub Box en ander lesmateriaal verder te ontwikkelen.

Prentenboek en Blub Box voor scholen

Het doel van onze Cleanups is vooral: bewustwording. Want hoe meer mensen snappen wat een probleem al dat rondzwervende afval is, hoe beter. Dan kunnen we er met z’n allen iets aan doen. En omdat bewustwording niet vroeg genoeg kan beginnen, hebben we een prentenboek laten maken over een visje met een buik vol plastic: ‘Blub heeft buikpijn’, prachtig geïllustreerd door Li Tan. Bij het boekje hoort een Blub Box met daarin materialen om op basisscholen op een speelse manier ons verhaal te vertellen.

Dankzij de donatie van Prime Vision kunnen we ons lesmateriaal voor basisscholen verder ontwikkelen!

Mira & angelique

Voorleesmiddag Blub heeft buikpijn

Nieuwsgierig naar ons boekje? Op zaterdag 26 augustus doen we onze boekpresentatie in de bibliotheek van DOK. Illustrator Li Tan zal het boekje voorlezen en natuurlijk gaan we daarna samen een rondje afval rapen. Hou onze socials in de gaten voor meer info! Werk je in het basisonderwijs en heb je interesse in ons lespakketje? Stuur even een mail naar info@cleanupall.nl

Prentenboek Blub heeft buikpijn