Wijk Cleanup Berkel en Rodenrijs

In samenwerking met werk- en leercentrum Poortwerk van Middin organiseren we een Wijk Cleanup in Berkel en Rodenrijs.

De Stichting Middin helpt mensen met een beperking of niet-aangeboren hersenletsel om hun leven te leiden volgens hun eigen wensen en toekomstdromen. In het werk- en leercentrum Poortwerk vinden mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt werk dat aansluit bij hun mogelijkheden en ontwikkeling. Zodat ze kunnen werken en leren in een uitdagende en tegelijk tijd beschutte omgeving. Hoe mooi is dat?

Kom je deze club kanjers helpen om het zwerfafval in Berkel en Rodenrijs op te ruimen? We gaan voor een nieuw record!

Op 12 september verzamelen we om 10.00 uur bij Poortwerk aan de Berkelse Poort 37 in Berkel en Rodenrijs.

Ik doe mee!

  • 12 september
  • Middin – Poortwerk
  • 10:00 – 12:00 uur
Lees privacyverklaring

Regel gratis je eigen grijper

Meld je aan als Supporter van Schoon via duurzaamheidscentrum De Papaver, dan mag je bij hen GRATIS een grijper of schepnet en een afvalzakhouder ophalen.

Een schoon Nederland, 100% vrij van zwerfafval, daar zet de landelijke organisatie NLSchoon zich voor in. Een Supporter van Schoon is iemand die zich stoort aan zwerfafval, die iets goeds wil doen voor het milieu, de natuur en de stad en verschil wil maken.

En haal je gratis grijper op

Werk- en leercentrum Poortwerk

Bij Poortwerk doen medewerkers inpakwerk, sorteerwerk, plantjes oppotten, stickerwerk, montagewerk en distributie. Er is een kantineploeg en Poortwerk is een afhaalpunt voor Rechtstreex. De groenploeg gaat de wijk in voor tuinonderhoud bij bedrijven en woningen. En op 12 september trekt de hele club Berkel en Rodenrijs in om samen met ons zwerfafval op te ruimen. Wij vinden het stoer!

Doe je mee? Meld je aan! Geïnspireerd? Organiseer je eigen Wijk Cleanup, we helpen je graag!

Verslagen van eerdere Wijk Cleanups