Wijkcleanup Vrijenban

dagen
uren
minuten
seconden
Cleanup Vrijenban

Vrijenban

Je kunt starten vanaf je eigen huis, een eigen gekozen locatie of 1 van onze verzamelplekken.

Startplekken (grijphandjes beschikbaar):
Appelmans (Oostsingel 209)
Plus Supermarkt (Elzenlaan 1)
Herman Broerencollege (Clara van Sparwoudestraat 1)

Aanmelden als vrijwilliger

Blog

Lees het laatste nieuws uit Vrijenban

Steun jouw wijk!

Ambassadeur // Vrijeban

Iedereen wil toch een schone leefomgeving voor mens en dier? Zeker als het om jouw eigen leefomgeving gaat. Bij Stichting Cleanupall geloven wij dat je samen sterk staat en dat een schonere wereld bij jezelf begint! Daarom zoeken wij ambassadeurs die in hun eigen wijk het voortouw willen nemen bij het opzetten en uitvoeren van cleanups. Door en voor de wijk! Heb jij een groen hart en ben jij positief ingesteld, wordt dan ambassadeur van jouw wijk!

Sponsoren wijkcleanup Vrijenban

Onze sponsoren helpen mee met het mogelijk maken van de wijkcleanups. Wij zijn trots en dankbaar voor alle fantastische ondernemers uit Delft en daarbuiten die onze stichting een warm hart toedragen. Wil jij ook een positieve bijdragen leveren aan één van onze evenementen, wordt dan ook sponsor. Onze stichting staat open voor allerlei vormen van sponsorschap, neem contact op voor de mogelijkheden. 

Handschoenen

Container en afvalverwerking

Grijphandjes, schepnetjes en vuilniszakken

Koffie HUB

Bananen

Verplaatsen afval

Wijk Cleanups Delft

Help mee in je eigen wijk! Regelmatig worden er in diverse Delftse wijken Cleanups georganiseerd door Stichting Cleanup All. Steek jij ook je handen uit de mouwen tijdens één van onze evenementen? Meld je dan aan als vrijwilliger. Wil jij wat extra doen? Wij zoeken wijk ambassadeurs! Staat jouw wijk er niet tussen, wil je ook ambassadeur worden, of heb je een andere suggestie? Neem dan contact met ons op.