Parkcleanup Delft

dagen
uren
minuten
seconden

Park Cleanup Delft

Je kunt starten vanaf je eigen huis, een eigen gekozen locatie of 1 van onze verzamelplekken.

Startplek (grijphandjes beschikbaar):
Windsurfing & Sup Delft Plane

Aanmelden als vrijwilliger

Blog

Lees het laatste nieuws van Stichting Cleanup All

Sponsoren Stichting Cleanup All

Onze sponsoren helpen niet alleen mee met het mogelijk maken van de cleanups in Delft. Ze zorgen er samen voor dat de evenementen een feestje wordt voor de vrijwilligers. Wij zijn trots en dankbaar voor alle fantastische ondernemers uit Delft en daarbuiten die onze stichting een warm hart toedragen. Wil jij ook een positieve bijdragen leveren aan de Stichting of één van onze andere evenementen, wordt dan ook sponsor. Onze stichting staat open voor allerlei vormen van sponsorschap, neem contact op voor de mogelijkheden. 

Sponsoren Parkcleanup Delft

Handschoenen

Container en afvalverwerking

Grijphandjes, schepnetjes en vuilniszakken

Waterfietsen, roeiboten

munt-inleverpunt

drankje naar keuze

Munt-inleverpunt

appeltaart met slagroom

Financiële ondersteuning

Promotiefilmpje Delftse Hout

Vervoeren afval naar eindpunt
Productie recyclede muntjes

Munt-inleverpunt

2e koffie gratis

Wijk Cleanups Delft

Help mee in je eigen wijk! Regelmatig worden er in diverse Delftse wijken Cleanups georganiseerd door Stichting Cleanup All. Steek jij ook je handen uit de mouwen tijdens één van onze evenementen? Meld je dan aan als vrijwilliger. Wil jij wat extra doen? Wij zoeken wijk ambassadeurs! Staat jouw wijk er niet tussen, wil je ook ambassadeur worden, of heb je een andere suggestie? Neem dan contact met ons op.

Canal Cleanups Delft

De Canal Cleanup Delft is een evenement in hartje Delft met als doel een schonere binnenstad voor mens en dier. We gaan weer met zoveel mogelijk vrijwilligers het water op met waterfietsen, sup, kano, fluisterboten en verzin het maar.