Mira & Angelique

Oprichtsters Cleanup All

Over Mira en Angelique

Angelique is horecaondernemer in Delft en een echt stadsmens. Maar ze trekt ook graag samen met haar gezin de natuur in. Met een voorliefde voor de rust en ruimte op de Waddeneilanden. 

Mira heeft alle windstreken gezien. Maar in Delft, waar zij samen met haar zoon en vriend woont, voelt zij zich thuis. Ze runt daar met veel plezier het workshopatelier Bij Ons Delft. Daarnaast is zij werkzaam bij Werkse! waar zij mensen met een arbeidsbeperking begeleid in het groen en in het ophalen/opruimen van zwerfafval.

De twee onderneemsters hebben een gedeelde passie, namelijk: een schonere en natuurlijke leefomgeving voor mens en dier.
Met hun enthousiasme en doorzettingsvermogen inspireren en mobiliseren zij vrijwilligers, ondernemers en gemeentes om bij te dragen aan een groenere wereld.

Over Stichting Cleanup All

Onze stichting is een burgerinitiatief van 2 Delftse ondernemers, die op een leuke & leerzame manier het zwerfafval willen opruimen/reduceren met behulp van vrijwilligers/sponsoren/Gemeente(n). We doen dit doormiddel van het organiseren van Cleanups. Het organiseren van Workshops en andere activiteiten en doormiddel van voorlichting op onder andere scholen en in buurtcentra.

"bewustwording en een schonere leefomgeving creëeren voor mens en dier"

"be part of the solution, not the pollution"