Nieuwsbrief Cleanup Wippolder 2021

|

Beste Cleanuppers ,

Wat fijn dat we aan de 50 aanmeldingen zitten voor onze cleanup actie van zondag 21 februari van 10:00 tot 12:00 uur in de wijk Wippolder van Delft.
We hebben overleg gehad met de gemeente en zij hebben een uitzondering voor ons gemaakt! Hoewel we geen evenementen mogen organiseren ivm de Corona, mogen we natuurlijk wel gewoon naar buiten. En of je nu met de hond gaat wandelen, gaat hardlopen, schaatsen of naar de kinderboerderij, afval oprapen mag gelukkig gewoon!

Lees in deze mail hoe we de cleanup actie door kunnen laten gaan én de Corona maatregelen in 8 nemen. 

Opstappunten
Tussen 9:30 en 10:00 uur kan je de prikker ophalen op de 4 verschillende opstappunten: Wijkcentrum Wippolder Buurthuis onder de Schie De Vredeskerk TU Library Tussen 9:30 en 10:00 uur zal een captain aanwezig zijn om de grijphandjes, vuilniszakken, handschoenen en hesjes uit te delen.

Alles speelt zich buiten af

Aantal personen
Per opstappunt komen er in een half uur max 12 personen, dus dat is gemiddeld 2 personen per 5 minuten.

Na afloop
Tussen 12:00 en 12:30 uur kan je je afvalzak inleveren bij Buurthuis onder de Schie, Rotterdamseweg 51a. Hier zal je een recycled plastic muntje ontvangen welke je in kan leveren t/m 21 maart bij Koffiehuys Koning op de Schoemakerplantage. Je krijgt daar dan een tosti of broodje kroket voor 😋

We hebben er enorme zin in en samen met jullie hulp maken we het verschil. Maak onderweg zeker wat foto’s en stuur die naar canalcleanupdelft@gmail.com. We kunnen deze op de website plaatsen en communiceren met de plaatselijke media.

Mocht je je nog niet hebben opgegeven maar toch graag je handen uit de mouwen willen steken laat het ons dan even weten

Groetjes Angelique en Mira