Stichting Cleanup All

Welkom op onze website. Onze stichting is een burgerinitiatief van 2 Delftse ondernemers, die op een leuke & leerzame manier het zwerfafval willen opruimen/reduceren met behulp van vrijwilligers/sponsoren/Gemeente(n). We doen dit doormiddel van het organiseren van Cleanups. Het organiseren van Workshops en andere activiteiten en doormiddel van voorlichting op onder andere scholen en in buurtcentra.

Go Green before the green goes

Resultaten van onze cleanups!

vanaf september 2020

Mira & Angelique

Oprichtsters Cleanup All

Over Mira en Angelique

Angelique is horecaondernemer in Delft en een echt stadsmens. Maar ze trekt ook graag samen met haar gezin de natuur in. Met een voorliefde voor de rust en ruimte op de Waddeneilanden. 

Mira heeft alle windstreken gezien. Maar in Delft, waar zij samen met haar zoon en vriend woont, voelt zij zich thuis. Ze runt daar met veel plezier het workshopatelier Bij Ons Delft. Daarnaast is zij werkzaam bij Werkse! waar zij mensen met een arbeidsbeperking begeleid in het groen en in het ophalen/opruimen van zwerfafval.

De twee onderneemsters hebben een gedeelde passie, namelijk: een schonere en natuurlijke leefomgeving voor mens en dier.
Met hun enthousiasme en doorzettingsvermogen inspireren en mobiliseren zij vrijwilligers, ondernemers en gemeentes om bij te dragen aan een groenere wereld.

Cleanups

Het hele jaar door worden er cleanups georganiseerd. Er zijn diverse wijk- en parkcleanups en natuurlijk de jaarlijkse Canalcleanup (inmiddels een begrip in Delft). Voor alle cleanups kun je als ondernemer je aanmelden als sponsor, maar je kunt je uiteraard ook aanmelden als vrijwilliger. Maar wil jij een stapje verder? Wordt dan ambassadeur van jouw eigen wijk! Bekijk alle mogelijkheden op de site of neem contact op.

Lees het laatste nieuws op de Cleanup All blog

"be part of the solution, not the pollution"